IoT
IoT ” Internet Of Things"

IoT – enheder opkoblet til nettet, alle steder, alle tidspunkter.


IMPC tilbyder design og fremstilling af IoT-enheder, der kan bruges i en lang række applikationer.


Batteriet drevet enheder der samler data op og sender dem tilbage for videre behandling, bliver mere og mere udbredt i grøn omstilling, Smart Cities, mv. Løsninger implementeres for at gøre det nemmere, bedre, hurtigere samt kost optimeret at planlægge og udføre vedligehold i bygninger, infrastruktur, produktion mv.


Med en nøglefærdig tilgang, der dækker HW- og SW-design inklusive Cloud-tjenester, kan vi hjælpe jer med at bringe IoT-enheder og jeres forretnings ide ud og dermed skabe merværdi for jeres samlede forretning.


Vores teknologier dækker SigFox, LoRa, NB IoT (narrowband 5G) og BTLE.

Med internt design og fremstilling er vi i stand til at gøre din projektidé til en reel løsning på meget kort tid. Time to market bliver mere og mere vigtig, og det at være i stand til at teste prototyper så hurtigt som muligt kan være afgørende for bekræftelse af din forretningsplan.


 Hvis du har en forretningsidé til en IoT-enhed, bedes du kontakte IMPC Solutions for en detaljeret samtale om mulighederne.Billedet viser vores nydesignede narrowband-baserede IoT-enhed med flere analoge og digitale IO.
Microsoft.NET specialister

Vi står til rådighed.

Kontakt os gerne for akut konsulentbistand, ideudvikling, problemløsning mm.