Intelligent transport
Intelligent transport og busprioritering

IMPC Solutions ApS er specialister i helstøbte IT-løsninger til den kollektive transportsektor.

 

Vi udvikler og leverer delkomponenter og totale systemer med fokus på forbedring af den kollektive traifk.  Vi har mere end ti års erfaring med hardware- og softwareudvikling til rullende materiel og er således garant for at udstyret overholder alle relevante normer og at det tåler det udsatte miljø.Køreplanen holdes og driftsomkostninger reduceres

Med IMPC Solutions Busprioritering er det muligt at opnå betydelige forbedringer i køreplansoverholdelse - også i myldretiden - og øgede driftsomkostninger af den kollektive trafik kan undgås.

 

Tilfredse kunder og meromsætning

Passagerne vil f.eks. opleve at de kan komme frem på trods af myldretidstrafikken, at rejsetiden reduceres i forhold til dagens situation og de mere er sikre på at kunne nå frem til tiden. De vælger også bussen næste gang.

 

Problemfri installation

Med IMPC Solutions Busprioritering er der intet behov for at nedgrave dyre detektorspoler i vejen. Der monteres blot en PrioController i lyskrydsets styreskab og en GPS-modtager i bussen. Der foretages konfiguration og oprettelse af enheder i administrationssystemet og på den IMPC Solutions PrioServer, der håndterer det aktuelle lyskryds.

 

Lave etableringsomkostninger

Tilbagebetalingstiden på et system med så lave etableringsomkostninger vil derfor være betydeligt kortere end på systemer der kræver anlægsarbejde.
Microsoft.NET specialister

Vi står til rådighed.

Kontakt os gerne for akut konsulentbistand, ideudvikling, problemløsning mm.