Embedded platforme
Embedded platfome

Embedded løsninger fra IMPC


Hvorfor modulbaseret embedded computer giver merværdi til vores kunder?


For at kunne tilbyde den rigtige embedded computer platform til en given opgave bliver valget ofte et kompromis på hvad der af krav samt hvad der tilbydes af hylde produkter. Den type løsninger ender ofte med at bestå af flere sammensatte moduler/komponenter for at kunne opfylde systemkrav.

Sådan behøver det ikke at være. Med en embedded computer platform baseret på Qseven SOM (System On Module) er der meget råderum mht. hvad der kan realiseres.


I kan med IMPC få den optimale IoT gatway, PoE skærm, industri controller, betjeningspanel, (HMI, MMI) mv. og få kontrol, ejerskab over den løsning I tilbyder.


Tilbyd en unik løsning og få en stærk position over for jeres kunder.

IMPC tilbyder komplet design pakke på Qseven eller andre SoM typer, f.eks ARM baseret til jeres unikke løsning, der giver jer en fordel frem for løsninger der er stykket sammen af fordyrende moduler hvor kompleksiteten i integrationen øger sårbarheden i det færdige produkt.

Står I med en nuværende løsning som I kunne tænke jer realiseret optimalt eller har I et nyt projekt der skal i gang, så kontakt IMPC for muligheder.  Med vores byggeblok tilgang til vores Qseven designs tilbyder vi en skarp pris på designet incl. prototyper.

Microsoft.NET specialister

Vi står til rådighed.

Kontakt os gerne for akut konsulentbistand, ideudvikling, problemløsning mm.