Soft- & hardwareudvikling
Soft- & hardwareudvikling

Det er vores mål at være vore kunders foretrukne partner når det handler om udvikling af intelligente hardware og software systemer.


Det mål når vi ved at tilbyde en bred videnbase og ved konstant at udvide og opdatere vore kompetenceområder samt ved at udbygge og bevare vort store faglige netværk.


Vi gør vores kunder til vindervirksomheder med vore komplette løsninger.


Intelligent udvikling


IMPC Solutions ApS har en bred vifte af kunder inden flere forskellige brancher. Trods deres åbenlyse forskelligheder, har de alle det samme grundlæggende behov for en intelligent og kompetent partner.


Vores styrke er at vi forstår vore kunders problemstilling fordi vi fra starten grundigt søger den viden der skal til for at skabe succes i den enkelte kunderelation. Vi ser udfordringerne og stiller de spørgsmål og afdækker de svar der gør det enkelt for kunden at træffe kritiske beslutninger.


IMPC Solutions er en dynamisk virksomhed, og vi er kendt i markedet for vores dygtige og engagerede medarbejdere og vores strukturerede udviklingsmodeller. Dette giver os mulighed for at konkurrere på fleksibilitet og time-to-market og dermed levere kvalitet til tiden til den rigtige pris.


Brug vore konsulenter i dine embeddede hardware og software projekter. Vi udfordrer opfattelsen af at udvikling af nye produkter er en langsommelig og kostbar affære. Vi giver din udviklingsafdeling de ekstra ressourcer du mangler i en periode.


Hvad enten du ønsker at komme igennem kortere perioder med spidsbelastninger eller tilføre bestemt teknisk ekspertviden, der ikke er en del af kernekompetencen i virksomhedens egen udviklingsafdeling, så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe.Microsoft.NET specialister

Vi står til rådighed.

Kontakt os gerne for akut konsulentbistand, ideudvikling, problemløsning mm.